Ladataan Tapahtumat

Marianne&Leonard – Words of Love

Marianne & Leonard – Words of Love on kaunis ja traaginen rakkaustarina. Leonard Cohenin ja tämän norjalaisen muusan Marianne Ihlenin rakkaus alkoi idyllisellä Hydran kreikkalaisella saarella, missä he olivat osa boheemista taiteilijoiden, kirjoittajien ja muusikkojen yhteisöä vuonna 1960.


Doc Lounge on klubi kaikille, jotka pitävät dokumenttielokuvasta, hyvästä tunnelmasta, baarihengailusta, musiikista ja jännittävistä keskusteluista. Doc Lounge esittää mielenkiintoisisa uusia dokumenttielokuvia niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Kaikki elokuvat esitetään Bar Ö:ssä. Jokaisena esitysiltana lipunmyynti alkaa kello 18:00 ja ohjelma klo 18:30.

Doc Loungen konseptiin kuuluu, että jokaisen elokuvan yhteydessä on paneelikeskustelu, elokuvan tekijöiden haastattelu, lyhytelokuva tai muuta lisäohjelmaa, joka syventää elokuvan teemaa. Oheisohjelmasta tiedotetaan etukäteen kunkin elokuvan Facebook-tapahtumassa ja docturku.fi-verkkosivulla.

Yksi elokuvalippu maksaa 5 euroa. Lippuja on mahdollista hankkia kolmella eri tavalla: paikan päällä joko käteisellä tai MobilePaylla, tai sitten etukäteen Tictedistä. Suosittelemme etukäteisostoja! Niiden avulla pääset sisään sujuvasti, ja paikkasi on taattu. Toisinaan tapahtumat myyvät loppuun.

Lue lisää:
> Doc Lounge Turku Facebook
> Doc Lounge Turku -klubit

Jaa tämä muiden kanssa!

Go to Top