Ladataan Tapahtumat

Mistä lähellä tuotettua ruokaa löytyy vaivattomasti ja mitä erilaisia lähellä tuotetun ruoan hankintavaihtoehtoja on olemassa.

Tule kuulemaan tietoa lähiruoasta, palstaviljelystä ja ruoantuotannosta.

Ohjelma:

  • Tervetuloa
    KulTa-hankkeen projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto
  • Lähiruoan myynti- ja jakelumalli REKO. Reilua kuluttamista Turussa
    Mari Rintala, Turun REKOn ylläpitäjä
  • Hunaja kiinnostaa: miten voin hankkia osuuden mehiläispesästä?
    Susanna Katajainen, Wanha Liesniemi
  • Omenoita vuokrapuusta ja mustikat pensaista vaivattomasti
    Jaakko Savela, Ammattiopisto Livia
  • Viljelylaatikkovillitys Turussa
    kunnossapitopäällikkö Mari Helin, Turun kaupunki
  • Viljelypalstojen vuokrausmahdollisuus ja oheistoiminta Turussa
    Paula Harjamäki, Turun 4H-yhdistys

Vapaa pääsy.

Kahvitarjoilua varten ilmoittautumiset viimeistään 11.2.2019: ty.fi/lahiruokaaturusta

Tilaisuuden järjestää Kuluttajat Ruokatalouden Keskiössä (KulTa) -hanke.
Lisätiedot: Leena Erälinna leena.eralinna@utu.fi, puh. 040 684 7450

Jaa tämä muiden kanssa!

Go to Top