Mistä lähellä tuotettua ruokaa löytyy vaivattomasti ja mitä erilaisia lähellä tuotetun ruoan hankintavaihtoehtoja on olemassa.
Tule kuulemaan tietoa lähiruoasta, palstaviljelystä ja ruoantuotannosta.
Ohjelma:
- Tervetuloa
KulTa-hankkeen projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto - Lähiruoan myynti- ja jakelumalli REKO. Reilua kuluttamista Turussa
Mari Rintala, Turun REKOn ylläpitäjä - Hunaja kiinnostaa: miten voin hankkia osuuden mehiläispesästä?
Susanna Katajainen, Wanha Liesniemi - Omenoita vuokrapuusta ja mustikat pensaista vaivattomasti
Jaakko Savela, Ammattiopisto Livia - Viljelylaatikkovillitys Turussa
kunnossapitopäällikkö Mari Helin, Turun kaupunki - Viljelypalstojen vuokrausmahdollisuus ja oheistoiminta Turussa
Paula Harjamäki, Turun 4H-yhdistys
Vapaa pääsy.
Kahvitarjoilua varten ilmoittautumiset viimeistään 11.2.2019: ty.fi/lahiruokaaturusta
Tilaisuuden järjestää Kuluttajat Ruokatalouden Keskiössä (KulTa) -hanke.
Lisätiedot: Leena Erälinna leena.eralinna@utu.fi, puh. 040 684 7450