Infowebinaari, miten auto- ja pyöräpysäköintiä kehitetään Turussa ja miten yritykset ja muut toimijat voivat siitä hyötyä. Tapahtuman järjestävät Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu osana Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta.

Tiistaina 21.4. klo 9–11 järjestettävä webinaari on lähtölaukaus pysäköintipalvelujen kehittämiselle. Työtä jatketaan työpajoissa.

Auto- ja pyöräpysäköinnin uusia palveluja yhteistyöllä -webinaari on tarkoitettu erityisesti seuraaville toimijoille:

Yritykset, jotka tarjoavat auto- ja pyöräpysäköintiin liittyviä palveluja: pysäköintioperaattorit, vertaisvuokrauspalvelut, ohjelmistotalot, sovelluskehittäjät, pyörätelineiden toimittajat, navigointipalvelut, kimppakyytipalvelut jne.
Asuin- ja liiketilojen omistajat: asuntoyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, rakennusyhtiöt, oppilaitokset, seurakunnat, hotellit, ravintolat, kuntosalit jne.
Etujärjestöt: autoiluun ja ammattiliikenteeseen liittyvät yhdistykset, yrittäjäyhdistykset, pyöräily-yhdistykset, asukasyhdistykset jne.
Voit tutustua ohjelmaan ja ilmoittautua mukaan tästä linkistä:
https://www.lyyti.fi/reg/pysakointipalvelut

Jos et pääse webinaariin, voit silti jättää lomakkeella yhteystietosi ja liittyä mukaan tuleviin työpajoihin. Pysäköintiwebinaarin tallenne ja tietoa työn etenemisestä lähetetään kaikille kiinnostuneille.

Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille yritysten tuottamille pysäköintipalveluille avaamalla dataa, jakamalla tietoa kehittämistarpeista ja tuomalla toimijoita yhteen. Hankkeessa myös tehdään kokeilupalveluhankintoja ja markkinoidaan uusia pysäköintipalveluja kaupunkilaisille. Lisätiedot juha.pulmuranta@turku.fi ja noora.salmela@turkuamk.fi.